$249
Know More

Wifi presentatie in vergaderzaal met een klik op de knop

Voor het geven van een presentatie mensen komt in de conferentieruimte voor als een half uur voor de vergadering met het oog op het opzetten van de apparaten, doorheen die zij zijn ongoveer naar presenteren. Hoewel het lijkt eenvoudig te zijn, maar kan een echte puinhoop zijn als het apparaat ondersteunt verschillende kabels, kabels of adapters.

Eveneens is het niet voor zeker opdate welke apparaten andere mensen zouden kunnen worden met behulp van in de vergader zaal. Mensen zijn op weg naar Wi-Fi aan hun presentatie te geven als het maakt je conferentieruimte rommel vrij.

soms je macht wonder hebben opdate je gewoon uw presentatie te starten door te klikken op een knop zonder enige zorg van het aansluiten van draden. Dus hoe zit het apparaat dat biedt u een draadloos delen uit uw apparaat, zodat u een Wi-Fi-presentatie in uw vergaderzaal kan bieden.

Hier is een oplossing genaamd PRIJECTOR, Wireless Presentatie en Video-Collaboration Device. Het is een Wi-Fi-apparaat waarmee u uw scherm delen met een tv of een projector draadloos.

Integrated Video Conferencing App

Prijector is een gladde en krachtig apparaat dat rechtstreeks aangesloten op uw televisie of een projector .

Het is een agnost draadloos screen delen apparaat opdate ondersteunt volledige mirroring van Mac, Linux, iPad, iPhone - Nooit nodig naar verbinding "VGA" "Mini DVI" of "Wires" om presenteren-Biedt Airplay voor al uw apparaten.

Prijector in staat stellen collega's, studenten, docenten en corporate mensen om draadloos te delen, presenteren en communiceren met elkaar in real-time.

Hier kabels zijn niet nodig, hoef je alleen maar te klikken op de Share-knop en start uw presentatie. Het is intuïtief en zeer gebruiksvriendelijk.

Sluit Prijector uw naar vergader ruimte TV / projector en direct beginnen uw presentatie of uw hele scherm te delen draadloos met slechts een klik van de knop.

Prijector detecteert automatisch iPhones en iPads met Airplay en weerspiegelt het scherm. Geen behoefte om alle apps te installeren op uw I Devices.

Hoe het opzetten van een Prijector?

Integrated Video Conferencing App

Prijector werkt op de volgende modi: -

1.Guest Mode

Dit werkt zowel als gast en Intranet-modus. Prijector zit op uw bestaande netwerk door het aansluiten op de Ethernet en het optreden als een Wi-Fi het gooien van een SSID voor presentatoren aan connect. Het toont ook een sharing code in de voetnoot als je het wilt gebruiken in Intranet Mode.

Integrated Video Conferencing App

2.Intranet Mode

Bij Intranet modus Prijector zit op uw bestaande netwerk door het aansluiten op het ethernet of om uw corporate WiFi, Het toont een 6-cijferige code pairing met behulp waarvan mensen de presentatie kunnen koppelen over Prijector Companion App zonder verbinding met een nieuw netwerk.

intranet

Prijector Companion App:-

Prijector app kan worden geïnstalleerd op Windows, Linux laptops en MacBook ook. Open Prijector app en klik op delen, uw laptop scherm zal beginnen te delen.

intranet

Last 8 Batches Sold Out and Shipped

Limited Quantity at this Price - Taking orders. Shipping Now from California and Detroit

For shipping outside USA,
Please email at: sales@prijector.com