$249
Know More

Tips op hoe te opstelling mijn presentatie op kantoor TV

omgeving opzetten van presentaties kan rommelig zijn met de draden verspreiding overal het maken van uw conferentieruimte rommelig. Wat dacht je van een apparaat dat niet alleen lost al draad problemen, maar laat u ook delen uw laptops, Mac Book, iPads, iPhones, Android-apparaten, BlackBerry schermen draadloos. Ook een apparaat dat u kunnen helpen in een enorm effectieve manier te perfrom video conferencing uit uw TV of projector.

Prijector is een gladde en krachtig apparaat dat rechtstreeks aangesloten op uw televisie of een projector. Het stelt 'n om hun full-screen te delen en presenteren draadloos vanaf Windows, Linux, Mac, iOS en Android-apparaten. Prijector maakt elke vergaderzaal video conferencing in staat door het uitvoeren van applicaties als Skype, Microsoft Lync, Google Spots, WebEx Vergaderingen, Polycom RealPresence, Cisco Jabber, LifeSize ClearSea, Vidyo en BlueJeans.

Met zijn meerdere functies, superieure HD kwaliteit, en extreem kleine vormfactor, het systeem biedt de ideale oplossing voor video-conferencing.

Zijn draadloze ontwerp elimineert het risico van gebruikers struikelen over kabels op de vloer, terwijl drastisch vereenvoudigen van de set-up, zelfs voor beginnende gebruikers. Voor video-conferencing-oplossing, de plug-and-play systeem is klaar om hoge prestaties te bieden direct uit de Prijector apparaat.

Verbind Prijector uw office TV en start het. Prijector wordt geleverd met twee verschillende modi dat wil zeggen Guest Mode en Intranet Mode.

Integrated Video Conferencing AppIntegrated Video Conferencing App

In Gast Mode Prijector gooit een gast WiFi en In Intranet Mode Prijector kan worden aangesloten op een LAN-kabel of de zakelijke WiFi-netwerk.

Een Prijector app behoefte aan te installeren op uw laptop en op een klik op de "Share" knop op die app , Prijector laat kunt u uw hele scherm van de laptop draadloos delen.

Last 8 Batches Sold Out and Shipped

Limited Quantity at this Price - Taking orders. Shipping on June 15th 2015 from California and Detroit

For shipping outside USA,
Please email at: sales@prijector.com