$249
Know More

iPhone Wireless Display on TV

Draadloze technologie heeft ons leven heel makkelijker gemaakt met hun bestaan we niet, meer, te maken hebben met rommelige draden. Over een meerderheid van de bevolking ter wereld zijn neigen naar het gebruik van iOS-apparaten, zeg, iPads / iPhones. Maar is er als oplossing die ons in staat stelt om onze iPhone aansluiten op een tv-scherm, zelfs als we geen internet verbinding? Dit is wanneer Prijector pas komt.

Prijector is een apparaat waarmee je je iPhone kunt hebben gespiegeld ATV scherm met de Airplay dienstverlening van iOS-apparaten. Er is geen vereiste voor een app te installeren. Mirroring van iPad / iPhone kan ook worden gedaan, zelfs als er geen internet verbinding.

Prijector werkt ook als een hotspot en stelt ons in staat een directe en draadloze presentatie. Het is eenvoudig te installeren en uiterst gebruiksvriendelijk apparaat.

Integrated Video Conferencing App

Hoe werkt het?

Prijector is een soepele en krachtige apparaat dat rechtstreeks is verbonden met uw televisie of een Projector.

Het is een agnosticus draadloos gedeeld scherm apparaat dat ondersteunt het volledige spiegeling van Mac, Linux, iPad, iPhone - nooit hoeft te sluiten "VGA" "Mini DVI" of "Draden" te presenteren - Biedt Afspeeltijd voor al uw apparaten.

Prijector maakt instant en draadloze presentatie met een klik op de "Share" knop vanaf een laptop of mobiele telefoon. Het is intuïtief en uiterst gebruiksvriendelijk.

Prijector Aansluiten op uw conferentieruimte TV of Projector en direct beginnen delen van uw presentatie of uw volledige scherm draadloos.

Prijector detecteert automatisch iPhones en iPads met Afspeeltijd en spiegels. Geen noodzaak voor het installeren van alle applicaties op uw iDevices.

Sluit gewoon een standaard Web-Cam naar Prijector USB-poort en maak van uw vergaderruimte video.

Prijector werkt in twee modi Guest en Intranet Mode:

Gast Mode:-

In deze modus, sluit uw iPad/iPhone Prijector hotspot. Veeg op je iPhone, klik op Afspeeltijd. Uw Prijector naam zal zichtbaar zijn op de afspeeltijd hoofdstuk selecteren en spiegelen inschakelen. Uw iPhone gaat spiegelen. Er is geen noodzaak voor een app.

Integrated Video Conferencing App

Intranet Mode

In deze modus, Prijector zit op uw bestaande netwerk door het aansluiten op de Ethernet of om uw corporate Wi-Fi. Met het oog op de iPhone / iPad spiegel, sluit Prijector en je iOS-apparaat aan hetzelfde netwerk. Vegen op uw iPhone, klik op Airplay. Uw Prijector naam zal zichtbaar zijn op de sectie airplay te selecteren en te schakelen mirroring zijn. Uw iPhone zal gaan spiegelen. Geen behoefte om een app te downloaden.

intranet

Mirroring van iPads / iPhones:-

Voor spiegelen, moet men ervoor zorgen dat hun iPads / iPhone moet worden aangesloten op hetzelfde netwerk als Prijector.

Integrated Video Conferencing App

Integrated Video Conferencing App

Last 8 Batches Sold Out and Shipped

Limited Quantity at this Price - Taking orders. Shipping Now from California and Detroit

For shipping outside USA,
Please email at: sales@prijector.com