$249
Know More

Hoe te opstelling draadloze video conferentie

Op zoek naar een oplossing om uw video conferencing naar het volgende niveau te brengen, zonder dat de lelijke rommel van kabels? Kijk niet verder dan de Prijector, Wireless Presentatie en Video Conferencing Collaboration apparaat.

Prijector is een gladde en krachtig apparaat dat rechtstreeks aangesloten op uw televisie of een projector. Het stelt je in staat om uw full-screen te delen en te presenteren draadloos vanaf Windows, Linux, Mac, iOS en Android-apparaten. Prijector maakt elke vergaderzaal video conferencing in staat door het draaien van applicaties zoals Skype, Microsoft Lync, Google Hangouts, WebEx Meetings, Polycom RealPresence, Cisco Jabber, LifeSize ClearSea, Vidyo and Blue Jeans.

Met zijn meerdere functies, superieure HD kwaliteit, en extreem kleine vormfactor, het systeem biedt de ideale oplossing voor video-conferencing.

Zijn draadloze ontwerp elimineert het risico van gebruikers struikelen over kabels op de vloer, terwijl het drastisch vereenvoudigen van de set-up, zelfs voor beginnende gebruikers. Voor video-conferencing-oplossing, de plug and play systeem is klaar om hoge prestaties bieden direct uit de Prijector apparaat.

Neem een kijkje, Hoe setup Wireless Video Conferencing binnen een minuut met behulp Prijector?

Prijector geleverd met de geïntegreerde video-conferencing apps.

Integrated Video Conferencing App

Sluit gewoon een USB webcam op het apparaat voordat boot en sluit de stroombron.

Integrated Video Conferencing App

Na Boot, Beginscherm van Prijector ziet er als volgt uit en Selecteer 'Apps' in het Home-scherm.

Integrated Video Conferencing App

Selecteer de Video Conferencing Toepassing en Voer de aanmeldgegevens naar videoconferentie te starten.