$249
Know More

Hoe om video van laptop delen met TV via Wi-Fi?

Video's delen vanaf onze Laptop lijkt makkelijk tegenwoordig zoals we hebben het draadloos delen bij ons verkrijgbaar. Maar soms vele of we kunnen zeggen dat de meeste van de apparaten ontbeert hoe dan ook terwijl de aansluiting op verschillende apparaten. The big problem is connectivity en gaan door de Firewall-instellingen. Om onze spullen uit TV delen tot laptop we nodig platform onafhankelijkheid van zowel het systeem, of een inrichting in tussen twee inrichting die compatibel is met zowel systeem. In sommige systeem moeten we om creëren een account te delen beginnen te. Het zal beter zijn als onze TV draadloze hebben adapter. Tot spiegelen onze laptop naar grote TV-schermen, we een apparaat dat helpt bij het spiegelen via Wi-Fi-connectiviteit vereisen. Er zijn zo veel apparaten beschikbaar in de markt maar Prijector is de beste optie voor draadloze connectiviteit. Prijector hebben ingebouwde Wi-Fi, die kan worden aangesloten op alle OS-platforms. Een van de andere kenmerken van Prijector is om uw laptop draadloos delen, zelfs als er geen internet beschikbaar. Prijector biedt onvervormde HD video sharing kwaliteit. Het biedt ook Bluetooth-connectiviteit voor Bluetooth-apparaten, zoals muziek-systeem, draadloze muis en toetsenbord.

Integrated Video Conferencing App

Hoe Prijector werkt?

Prijector is een plug and play apparaat dat al besturingssysteem ondersteunt.

Prijector is een gladde en krachtig apparaat dat rechtstreeks aangesloten op uw televisie of projector.

Prijector is cross-platform-apparaat dat ondersteunt volledige mirroring uit Windows, Mac, Linux, iPad, iPhones - Never need to connect "VGA" "Mini DVI" or "Wires" to present- Biedt Airplay voor al uw apparaten.

Prijector maakt oogwenk en draadloze presentatie met slechts een klikken op de knop 'delen' vanaf een laptop of mobile.

Hoe te Prijector gebruiken?

Aansluiten Prijector naar TV / projector / monitor via een HDMI-kabel.

Schakel de TV en Prijector.

Prijector werkt in twee modi:

Guest Mode : Prijector zit op uw bestaande netwerk door het aansluiten op de Ethernet en het optreden als een Wi-Fi het gooien van een SSID voor presentatoren. Het toont ook een sharing-code in de voetnoot als je het wilt gebruiken in Intranet Mode.

Intranet Mode : Prijector zit op uw bestaande netwerk door het aansluiten op de Ethernet of om uw corporate Wi-Fi. Het toont een 6-cijferige pairing code met behulp waarvan mensen presenteren kan paar vandaan Prijector Companion App zonder aansluiting op een nieuw netwerk.

Download Prijector App uit apparaat met behulp van de https://www.prijector.com/downloads/

Klik op delen en beginnen te genieten van video's op groot scherm.

Integrated Video Conferencing App

Last 8 Batches Sold Out and Shipped

Limited Quantity at this Price - Taking orders. Shipping Now from California and Detroit

For shipping outside USA,
Please email at: sales@prijector.com