Buy Now $189
Know More

Hoe om delen laptop scherm draadloos om projector

Als we het opzetten van een projector in de goede oude stijl, het blijkt een zeer kwellende baan, omdat niet elk apparaat gebruiken we ondersteunt allerlei kabels, draden en connectors. De bedrade methoden zijn de meest hectische en rommelig waardoor onze vergaderruimte alle rommelig. Mensen zijn nu-een-dag, brengen hun eigen laptops aan het werk plaats, voor het geval ze een presentatie te geven, voor het gemak. Maar niet alle laptops verenigbaar zijn met de draden en aansluitingen in de conferentie, die een kwestie genereert voor hen

Er is een apparaat genaamd Prijector die kan worden gebruikt om onze laptop scherm te delen naar de projector in een klik op een knop. Omdat het een draadloze presentatie-apparaat, dat alle besturingssystemen zoals Windows, Linux, Mac en iOS, Android, Windows Phone en Blackberry-apparaten ondersteunt, is er geen behoefte aan compatibele connectoren, draden of kabel. Gewoon lopen in de vergaderzaal met uw toestel en uw presentatie draadloos starten.

Hoe werkt een Prijector werken?

Prijector kan worden geconfigureerd op twee manieren:

Prijector has a built-in wireless hotspot. When enabled, this can provide a Wi-Fi signal for guests and meeting participants.

Prijector can be configured in two ways:

Guest Mode -

Prijector zit op uw bestaande netwerk door het aansluiten op de Ethernet en het optreden als een Wi-Fi het gooien van een SSID voor presentatoren aan te sluiten.

Integrated Video Conferencing App

Intranet Mode

Prijector zit op uw bestaande netwerk door het aansluiten op de Ethernet of om uw corporate Wi-Fi. Het toont een 6-cijferige code pairing gebruik die mensen presenteren kan koppelen van Prijector Companion App zonder dat er een nieuw netwerk.

intranet

Een Prijector app moet op uw laptop te worden geïnstalleerd door een klik op de "Share" knop op die app, Prijector laat u uw hele Laptop scherm draadloos delen.

Last 8 Batches Sold Out and Shipped

Limited Quantity at this Price - Taking orders. Shipping Now from California and Detroit

For shipping outside USA,
Please email at: sales@prijector.com