$249
Know More

Hoe naar doen video-conferentie op een TV

Nu een dag hebben we een hele hoop van video-conferencing apps zoals Skype, Microsoft Lync, Google Spots, WebEx Vergaderingen, Polycom RealPresence, Cisco Jabber, LifeSize ClearSea, Vidyo, BlueJeans en nog veel meer. U kunt deze apps downloaden op uw gsm, maar wat als je nodig hebt om een video-conferentie vergadering doen in uw vergaderruimte en dat door middel van een TV? Dat is waar Prijector pas komt.

Prijector is een gladde en krachtig apparaat dat rechtstreeks aangesloten op uw televisie of een projector. Het stelt je in staat om uw full-screen te delen en te presenteren draadloos vanaf Windows, Linux, Mac, iOS en Android-apparaten. Prijector maakt elke vergaderzaal video conferencing in staat door het draaien van applicaties zoals Skype, Microsoft Lync, Google Hangouts, WebEx Meetings, Polycom RealPresence, Cisco Jabber, LifeSize ClearSea, Vidyo and Blue Jeans.

Met zijn meerdere functies, superieure HD kwaliteit, en extreem kleine vormfactor, het systeem biedt de ideale oplossing voor video-conferencing

Zijn draadloze ontwerp elimineert het risico van gebruikers struikelen over kabels op de vloer, terwijl het drastisch vereenvoudigen van de set-up, zelfs voor beginnende gebruikers. Voor video-conferencing-oplossing, de plug and play systeem is klaar om hoge prestaties bieden direct uit de Prijector apparaat.

Integrated Video Conferencing App

Sluit gewoon een USB webcam op het apparaat voordat boot en sluit de stroombron.

Integrated Video Conferencing App

Na Boot, Beginscherm van Prijector ziet er als volgt uit en Selecteer 'Apps' in het Home-scherm.

Integrated Video Conferencing App

Selecteer de Video Conferencing Toepassing en Voer de aanmeldgegevens naar videoconferentie te starten.

Last 8 Batches Sold Out and Shipped

Limited Quantity at this Price - Taking orders. Shipping on June 15th 2015 from California and Detroit

For shipping outside USA,
Please email at: sales@prijector.com