Buy Now $249
Know More

Hoe naar doen video conference wireleesly

Het opzetten conferentiezaal is een hectische ding om te doen, als we met behulp van bekabelde configuratie HDMI-kabels en converter, running alle rondom onze vergader-zaal. In een wereld, waar de video-conferencing met partners, leveranciers, externe werknemers en wereldwijde teams zijn op de stijging, goede kwaliteit van de gesprekken zijn een must voor productieve vergaderingen. The challenges in video conferencing over Wi-Fi vary with the type of sending video over the wireless LAN.

PRIJECTOR is een video-conferencing-apparaat dat boven kan oplossen alle kwesties, en kan worden gebruikt met alle apparaten, ongeacht het besturingssysteem zij draait. Het ondersteunt Windows, Linux, Mac en iOS, Android, Windows Phone en Blackberry-apparaten.

Prijector maakt elke vergaderzaal video conferencing staat door het uitvoeren van applicaties zoals Skype, Microsoft Lync, Google Spots, WebEx Vergaderingen, Polycom RealPresence, Cisco Jabber, LifeSize ClearSea, Vidyo en BlueJeans

Hoe het werkt?

Integrated Video Conferencing App

Prijector wordt geleverd met een concept genaamd 'BYOD' (breng uw eigen apparaat), voldoet Wireless Projection.

Integrated Video Conferencing App

Prijector aangesloten op elke weergave via HDMI of HDMI-VGA converter en creëert een draadloze projectie in Full HD 1080p-resolutie.

Prijector heeft een ingebouwde draadloze hotspot. Wanneer ingeschakeld, kan dit een Wi-Fi-signaal voor de gasten en deelnemers aan de vergadering te verstrekken.

Voor video-conferencing-oplossing, de plug-and-play systeem is klaar om hoge prestaties bieden direct uit de Prijector apparaat.

Integrated Video Conferencing App

Sluit gewoon een USB-webcam om het apparaat voor het opstarten en sluit de stroombron.

Integrated Video Conferencing App

Na Boot, Beginscherm van Prijector lijkt op en Select 'Apps' van in het Home Screen.

Integrated Video Conferencing App

Selecteer de Video Conferencing Toepassing en voer de aanmeldgegevens om videoconferentie te starten.

Prijector kan worden geconfigureerd op twee manieren:

Gast Mode –

Prijector zit op uw bestaande netwerk door het aansluiten op de Ethernet en het optreden als een Wi-Fi het gooien van een SSID voor presentatoren aan te sluiten.

Integrated Video Conferencing App

Intranet Mode

Prijector zit op uw bestaande netwerk door het aansluiten op de Ethernet of om uw corporate Wi-Fi.

intranet

Het toont een 6-cijferige code pairing gebruik die mensen presenteren kan koppelen van Prijector Companion App zonder dat er een nieuw netwerk.

Last 8 Batches Sold Out and Shipped

Limited Quantity at this Price - Taking orders. Shipping Now from California and Detroit

For shipping outside USA,
Please email at: sales@prijector.com