$249
Know More

Hoe kan ik mijn presentatie projecteren draadloos vanaf de computer?

Waarom tijd verspillen in het starten van een presentatie? Gebruik Prijector en elimineren niet alleen kabels maar ook uw kostbare tijd besteed aan onbekende probleem. Nooit meer zoeken naar kabels, struikelen op draden of bellen met uw IT-afdeling. Prijector is eenvoudig te gebruiken, plug and play Wireless Presentatie en Video-Conference Collaboration apparaat.

Prijector is een cross-platform Wireless Presentation apparaat waarmee de gebruikers om een draadloze presentatie vanaf hun Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Windows en Blackberry-tablet te geven.

Integrated Video Conferencing App

Prijector wordt geleverd met een concept genaamd 'BYOD' (Breng uw eigen apparaat), ontmoeten Wireless Projection.

Integrated Video Conferencing App

Prijector aangesloten op elke weergave via HDMI of HDMI naar VGA converter en creëert een draadloze projectie in full HD 1080p resolutie.

Prijector heeft een ingebouwde draadloze hotspot. Wanneer ingeschakeld, kan dit een Wi-Fi-signaal voor de gasten en deelnemers aan de vergadering te bieden.

Neem een kijkje, Hoe setup Wireless Video Conferencing binnen een minuut met behulp Prijector?

Prijector kan worden geconfigureerd op twee manieren:

1.Guest Mode Prijector zit op uw bestaande netwerk door het aansluiten op de Ethernet en het optreden als een Wi-Fi het gooien van een SSID voor presentatoren.

2.Intranet Mode : Prijector zit op uw bestaande netwerk door het aansluiten op de Ethernet of om uw corporate Wi-Fi. Het toont een 6-cijferige pairing code met behulp waarvan mensen presenteren kan paar vandaan Prijector Companion App zonder aansluiting op een nieuw netwerk.

De Prijector in GuestMode configureren

Integrated Video Conferencing App

Configureren de Prijector App op Laptop

De Prijector in IntranetMode configureren

intranet

Configureren De Prijector App op Laptop

Last 8 Batches Sold Out and Shipped

Limited Quantity at this Price - Taking orders. Shipping on June 15th 2015 from California and Detroit

For shipping outside USA,
Please email at: sales@prijector.com