$249
Know More

Conference Room Projector Setup

Het opzetten van een projector in een vergaderruimte lijkt een naar zijn hectische baan als het is niet noodzakelijk dat de inrichting we gebruiken ondersteunen allerlei connector en draden. While giving a presentation wij uw laptop aan te sluiten op een projector. Maar om dat te doen, elke projector wordt geconfronteerd met de kwestie van de verschillende kabel, draden als verschillende apparaten ondersteunt verschillende adapters. Bijvoorbeeld Mini-DVI-video-adapter is nodig voor een MAC computer. sommige steun VGA, sommige werken met HDMI-kabels, die brengt ons in een echte augurk.

Dus, hoe een ongeveer een presentatie apparaat dat draadloos delen schermen van het apparaat? Hier is een oplossing genaamd PRIJECTOR, Een draadloze Presentatie en Video Collaboration apparaat dat uw presentatie draadloos maken. Het ondersteunt verschillende OS platformen zoals Linux, Mac, Windows, iPad / iPhone, Android en BlackBerry.

Merendeels elke organisatie vandaag is gekoppeld in de klassieke vergaderzalen, hebben tools als een computer, PowerPoint, een projector, papier en whiteboards. Op de schijnwerpers van deze vooruitgang, Prijector is de enige oplossing in de markt dat vergemakkelijkt apparaten om hun scherm draadloos spiegelen.

Prijector wegvagen verspilde tijd en moeite besteed aan conferentieruimte projector set-up. Door Prijector, gebruikers eenvoudig krijgen in te de kamer en verbinden hun apparaat hetzij een smartphone, tablet of laptop en aan krijgen werk door te klikken op de Share-knop.

Integrated Video Conferencing App

Hoe het werkt?

Prijector is een gladde en krachtig apparaat dat rechtstreeks aangesloten op uw televisie of een projector.

Het is een agnost draadloos delen screen apparaat opdat ondersteunt volledige mirroring uit Mac, Linux, iPad, iPhone - Nooit nodig hebben te aansluiten "VGA" "Mini DVI" of "Wires" te aanwezig- Biedt Airplay voor al uw apparaten.

Prijector maakt oogwenk en draadloze presentatie met slechts een klikken op de knop 'delen' vanaf een laptop. Het is intu´tief en zeer gebruiksvriendelijk. aansluit Prijector naar uw vergaderruimte TV/ projector en direct beginnen uw presentatie of uw hele scherm te delen draadloos.

Prijector detecteert automatisch iPhones en iPads gebruik Airplay en weerspiegelt het scherm. Geen behoefte om alle apps te installeren op uw iDevices. Sluit gewoon een standaard WebCam naar Prijector USB-poort, en maak uw vergaderruimte video klaar.

Prijector ondersteunt video conferencing apps zoals Skype, Hangouts, Lync, BlueJeans etc.

Men kan setup twee Prijectors tussen twee kantoren en op het inpluggen van een standaard webcam te Prijector USB-poort, video-conferentie kan eenvoudig worden gedaan.

Prijector werkt op verschillende modi, zoals Guest Mode, Intranet Mode en Android-modus.

1.Guest Mode

Prijector zit op uw bestaande netwerk door het aansluiten op de Ethernet en het optreden als een Wi-Fi het gooien van een SSID voor presentatoren. Het toont ook een sharing-code in de voetnoot als je het wilt gebruiken in Intranet Mode.

Integrated Video Conferencing App

2.Intranet Mode

Prijector zit op uw bestaande netwerk door het aansluiten op de Ethernet of om uw corporate Wi-Fi. Het toont een 6-cijferige pairing code met behulp waarvan mensen presenteren kan paar vandaan Prijector Companion App zonder aansluiting op een nieuw netwerk.

intranet

Android Mode:

Android-modus is alleen voor spiegelen Android, Blackberry en Windows.

Stappen om Prijector in configureren Android-modus

Ga naar "instelling" op je Android-toestel en selecteer "display". Ga naar het cast scherm / scherm mirroring en selecteert Prijector apparaat.

Voor Android 4.2

Ga naar "instelling" en selecteer "display".

Ga naar draadloze display en selecteer Prijector apparaat.

intranet

Ipad/iPhone Mirroring:

Prijector ondersteunt ook mirroring uit iPad / iPhone via de functie airplay.

Hoe het werkt

intranet

intranet

Last 8 Batches Sold Out and Shipped

Limited Quantity at this Price - Taking orders. Shipping Now from California and Detroit

For shipping outside USA,
Please email at: sales@prijector.com